Uusi vuosi ja uuden vuoden lupausUusi vuosi on alkanut ja se alkaa vaalien merkeissä. Tulevat aluevaalit ovat monelle ehdokkaalle suuri ponnistus. Kuntavaaleista on vain vähän aikaa, syksy on saattanut ollut monelle eri syistä rankka ja joulun aikakin on tuonut omat haasteensa, toki varmasti myös lepoa ja rentoutumista omien rakkaiden kanssa.

Olen luottavainen tulevien aluevaalien ja niissä kristillisdemokraattien menestymisen suhteen. Puolueessamme on osaavia erilaisia ehdokkaita ympäri Suomen ja upea aluevaaliohjelma. Sen teemat kertovat arvomaailmastamme vain hyvää. Teemat kuten palvelut lähelle ihmistä, laadukasta hoitoa vauvasta vaariin, yhteistyöllä parempia palveluita, autetaan ajoissa ja edistetään terveyttä, hyvinvoiva henkilöstö jaksaa hoitaa ja enemmän hyvinvointia – vähemmän hallintoa, saattavat viedä meitä kristillisdemokraatteja ryminällä alueiden valtuustoihin.

Mikäli saamme saman tunteen palon näkymään vaalikentillä kuin mikä näkyy omilla keskustelupalstoillamme ja henkilökohtaisilla fb-sivuilla ja jatkamme sinnikästä monimuotoista vaalityötä, niin olemme vahvoilla. Toivotan kaikille ehdokkaille jaksamista, voimaa ja sinnikkyyttä ja sitä kautta menestymistä!

KD Naiset lähtee talven aikana vahvistamaan sanomaansa. Meidän hyvät teemamme on saatava kirkastettua ja puettua sellaiseen muotoon, että ne tavoittavat yhä useampia suomalaisia. KD Naisten pitää ottaa kantaa yhteiskunnassamme tapahtuviin muutoksiin ja eri ilmiöihin paljon aiempaa ripeämmin. Tämä ei varmasti ole helppo tehtävä mutta me pystymme siihen yhdessä.

En ole aiemmin tehnyt uuden vuoden lupausta mutta teen sen nyt. Lupaan tehdä parhaani KD Naisten näkyvyyden, sanoman kirkastamisen ja yhdessä tekemisen puolesta.

Tehdään tästä hyvä vuosi – yhdessä!


Toivotan kaikille lukijoille hyvää ja siunattua uutta vuotta 2022!

Sari Kumin

KD Naisten puheenjohtaja

Kolumni on julkastu KD -lehdessä 1/2022