Jäsen, puolueesi tarvitsee sinua!

Vihdoinkin pitkän kevään jälkeen on kesä ja auringonsäteet ovat saaneet luonnon lisäksi puolueet heräämään talvihorroksesta tuleviin eduskuntavaaleihin, jotka käydään alle vuoden kuluttua. Luvassa on tyhjiä lupauksia ja sirkushuveja koko vaalibudjetin edestä. 

Meille kristillisdemokraateille on tärkeää, että arvomme ovat kestävällä pohjalla, emmekä tee turhia vaalilupauksia äänestäjien koukkuun saamiseksi.

Gallupit eivät äänestä, mutta ne näyttävät äänestäjille suunnan, kuinka tulisi äänestää. Media on perinteisesti antanut runsaasti palstatilaa ja tv:n primetime aikaa neljälle suurimmalle puolueelle, jotka ovat gallupien kärjessä, emmekä me n. 3% kannatuksella ole tässä joukossa.

Miten me nousemme juuresta latvaan ja suureen kukoistukseen? Lannoitteena meillä on puolueen loistavat ohjelmat ja kannanotot, puuttuu vielä oksat, jotka ne tuulen mukana viestittäisi kansalle. Nuo oksapaikat on varattu sinulle hyvä jäsen. Jaa puolueemme ja erityisjärjestöjemme kirjoituksia sosiaalisessa mediassa, osallistu tapahtumiin ja osoita tukesi.

Nyt on aika nousta tekemään merkityksellistä työtä puolueesi ja sen luoman sanan eteen. Yhdessä olemme enemmän ja vain yhdessä voimme kasvaa sekä tehdä ihmeitä!

 

Anne Vuori
KD Naisten 2. varapuheenjohtaja

Kolumni on julkaistu KD lehdessä 6-7/2022