Pohjanmaan Naispiiri

Haluamme Pohjanmaan Naispiirinä vaikuttaa omalla alueellamme poliittisella tasolla naisten tasa-arvoisen aseman vahvistamiseksi ja ihmisarvon kunnioittamiseksi. Haluamme rohkaista naisia eri elämänalueilta tulemaan mukaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja tuomaan siihen oman arjen kokemuksensa ja näkemyksensä. Toimintamme lähtökohtana on kristillinen ihmiskäsitys. Haluamme toimia kansalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi ja riittävien peruspalveluiden turvaamiseksi. Keskitymme perhettä, lapsia, naisia ja vanhuksia sekä heikommassa asemassa olevia koskeviin ajankohtaisiin asioihin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Annukka Latvala
Seinäjoki
puheenjohtaja

Naispiiri yhteystietoja

Annukka Latvala
puheenjohtaja
0400 496 159
annu22minna@gmail.com

Tellervo Vallius
sihteeri
040 744 4363
telle.vallius@gmail.com

Hyvät KD Pohjanmaan naiset,

Hyvää ja rentouttavaa kesää! Nyt saamme nauttia Suomen kauniista luonnosta ja läheistemme seurasta. Syksyllä alamme sitten valmistautua eduskuntavaaleihin.

Siunatkoon Taivaallinen Isämme työmme, touhumme, ajatuksemme ja askeleemme.

Iloisin kesäterveisin

Annukka Latvala

KD Naiset Pohjanmaan piirin puheenjohtaja


Hyvät KD Pohjanmaan Naispiirin jäsenet, 

Hyvää alkanutta Uutta Vuotta teille kaikille. 

Lämpimät Onnitteluni kaikille teille, jotka olette asettumassa ehdolle kevään eduskuntavaaleissa. Huomenna, 14.1. klo 11.00 Hyllykallion Prisman pihassa voitte tavata alueemme ehdokkaita. Mukana ovat mm. Sari Essayah ja Peter Östman sekä vaalipiirimme ehdokkaita. KD Naiset Pohjanmaan piiri julkistaa myös oman ehdokkaansa. Tervetuloa mukaan! Terveisin Annukka Latvala 

Hyvät KD Pohjanmaan Naispiirin jäsenet,

tervetuloa piirimme vuosikokoukseen Sokos hotelli Vaakunan Galleria-kabinettiin lauantaina 11.2.2023 klo 12.00 alkaen. Aloitamme kahvitarjoilulla. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Kouksessamme vierailijana on Kati Nummensalo. Hän on kansanedustajaehdokas Seinäjoelta. Katia voit tavata jo klo 11.00 alkaen Seinäjoen EPS-torilla.

Tapaamisiin vuosikokouksessa!

Yt. Annukka Latvala

KD Naiset Pohjanmaan piirin puheenjohtaja


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Hyvät KD Pohjanmaan Naispiirin jäsenet,

Olette sydämellisen tervetulleita juhlimaan kanssamme 50-vuotiasta naispiiriämme Seinäjoen kaupungintalon valtuustosaliin lauantaina 17.2.2024 klo 13.30 alkaen kahvitarjoilulla. 

Juhlapuhujaksi saamme uuden puheenjohtajamme Leena Askelin.

 Musiikissa on musiikinopettaja, säveltäjä, sanoittaja Anni Luoma Lapualta.

Ennen juhlaamme pidämme sääntömääräisen vuosikokouksemme samassa paikassa, valtuustosalissa, klo 12.00 alkaen. Tervetuloa kokoukseen!

Ystävällisin terveisin Seinäjoella 19.1.2024

KD Pohjanmaan piirin puheenjohtaja

Annukka Latvala