Liittokokous

RSS

Liittokokous

KD Naiset valtaa Vaasan 5-7.10.2018!

 

Tämän vuotinen liittokokous pidetään Vaasassa 5-7.10.2018. Virallinen kokouspäivä on LA 6.10.2018.
Liittokokoukseen ja koko viikonloppuun ovat tervetulleita kaikki KD Naisten jäsenet, mutta kokouksen äänioikeus on vain virallisilla kokousedustajilla.

Perjantaina on halukkaille Vaasan kristillisessä koulussa virkistys- ja hemmotteluilta kahvikupin äärellä. Ohjelmassa on mm. tyylikoulutusta, jossa ammattilainen antaa vinkkejä itsensä stailaamiseen vaalikentille. Muuten ohjlemassa on rentoa yhdessäoloa ja tutustumista.

Lauantaina virallinen kokous on klo 10 – 18 ja kokouspaikkana on Original Sokos Hotel Royal Vaasa. Kokous keskeytetään lounaan ja toritapahtuman väliseksi 1-2 h ajaksi, jonka aikana jokainen voi käydä syömässä mieleisensä omakustanteisen lounaan lähistöllä, jossa on lukuisia eri ravintolavaihtoehtoja. Teemme samalla myös toritempauksen yhdessä paikallisten kanssa. Kokousmaksu osallistujalta on 15 €.

Kokouksen jälkeen illalla on Vaasassa tarjolla monipuolista ohjelmaa Vaasan kaupungin syntymäpäiväjuhlien osalta. Sunnuntaina olisi tarkoitus vielä osallistua yhdessä jumalanpalvelukseen Vaasan kirkkoon klo 10 ja sen jälkeen nauttia omakustanteinen lounas lähistön ravintolassa.

MAJOITUS

Majoitusta tarvitseville samasta hotellista, jossa kokous pidetään on saatavilla 5. – 7.10.2018 väliselle ajalle Standard Room (perushuone), jonka hinta on
86 € / yhden hengen huone / vrk
96 € / kahden hengen huone / vrk
20 € / lisävuode / vrk

Hinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen sekä sauna- ja allasosaston käytön.

Varaustunnus BKDNAISET

Kiintiön huonehinnat eivät oikeuta kanta-asiakasohjelmien pisteisiin tai etuihin. Maksun yhteydessä saa S-bonuksen, mutta ei enää lisäalennuksia majoitushinnasta SEtukortilla. Majoittujat varaavat huoneet itse kiintiöstä varauskoodia käyttäen 3.9.2018 mennessä. Tämän jälkeen huoneet vapautetaan yleiseen myyntiin ja saatavilla päivän hinnan mukaan. Varaukset voi tehdä osoitteessa www.sokoshotels.fi tai hotellin myyntipalvelusta p. 010 784 0010 tai [email protected]

Lähistöllä on runsaasti myös muita hotelleja ja majoitusvaihtoehtoja.

 

ILMOITTAUTUMINEN