Uusikirje 1/2020

Uusi vuosi 2020 jatkuu KD Naisten osalta työntäyteisenä. Teemme talkoilla toiminnanjohtajan tehtäviä, uusimme strategiamme ja valmistaudumme kuntavaaleihin 2021. Muistathan myös osallistua osuuskauppavaaleihin, joita pidetään eri puolella Suomea nyt kevään aikana.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä. Sähköpostiosoitteet puheenjohtajistolle ovat [email protected], [email protected] ja [email protected] KD Naisten puhelinnumero on entinen 050 3441563. Mikäli puhelimeen ei pystytä vastaamaan, yritäthän uudelleen tai laitat meille sähköpostia.

Liittohallituksen tiedot löytyvät kotisivuilta www.kdnaiset.fi. Liittohallituksessa on jokaisesta naispiiristä nimetty edustaja sekä varaedustaja. Edustajanne tuovat asioita kokouksistamme piireille tietoon.

Alkuvuonna uusimme KD Naisten strategian. Painopisteinä tulevat olemaan köyhyys, vanhusten tilanne ja yksineläjät. Kaikkinensa terveydenhuollon ryhtiliike on aiheen. Viime kesän Suomi Areenassa suoritimme katukyselyä kansalaisten mieltä painavista asioista ja nuo edellä mainitut nousivat erityisesti esiin. Jos sinulla on ajatuksia ja ideoita, olethan yhteydessä.

Nostamme keskusteluun ajankohtaisia aiheita. Työelämän tasa-arvo, lähisuhdeväkivalta, perheiden tukeminen, ikäihmisten inhimillisten olosuhteiden vaatiminen ja uskonnonvapaus ovat tärkeitä tavoitteitamme. Nykyinen hallitus on ottanut ohjelmaansa ajamamme vanhusasiainvaltuutetun viran perustamisen ja tämän etenemistä seuraamme tiukasti.

Erilaisissa yleisötapahtumissa on tärkeää olla esillä. Keväällä on paljon mahdollisuuksia tapahtumien järjestämiseen: Ystävänpäivä, Naistenpäivä, Minna Canthin päivä. On hyvä jo nyt aloittaa vahva kuntavaalikampanjointi, tavoitteenamme vaalivoitto! Kannatuksemme nostaminen on mahdollista yhteen hiileen puhaltamalla. Ollaan rohkeita nousemaan esille.

Tiedoksi, että KD naisten liittokokous pidetään 3.10.2020 Tampereella Kulttuurikeskus Laikussa.

KD Naisten puolesta toivotan kaikille hyvää lopputalvea ja kevään alkua.

Tiina Tuomela KD Naiset pj