Naisjärjestöjen Keskusliiton (NJKL) pääsihteerille Aleksandra-palkinto

KD Naisetkin juhlistivat Naisjärjestöjen Keskusliiton (NJKL) edellisen pääsihteerin Leena Ruusuvuoren eläkkeellejäämistä ja uuden pääsihteerin Terhi Heinilän aloittamista NJKL:n Avoimien ovien päivässä 9.9.2014.

Leena Ruusuvuorelle myönnettiin tilaisuudessa Aleksandra-palkinto huomattavasta työstä tasa-arvon edistämiseksi. NJKL jakoi palkinnon nyt neljännen kerran.

NJKL on perustettu vuonna 1911 ja sillä on 58 jäsenjärjestöä. Aleksandra Gripenberg oli järjestön ensimmäinen puheenjohtaja.

Naisjärjestöjen Keskusliiton (NJKL) Avoimet ovet -päivä 9.9.2014. KD Naisten 3. pj Paula Pennanen-Aitta (vas), NJKL:n eläkkeelle jäänyt pääsihteeri Leena Ruusuvuori, KD Naisten toiminnanjohtaja Saara Ruokonen ja NJKL:n uusi pääsisihteeri Terhi Heinilä.

Naisjärjestöjen Keskusliiton (NJKL) Avoimet ovet -päivä 9.9.2014. KD Naisten 3. pj Paula Pennanen-Aitta (vas), NJKL:n eläkkeelle jäänyt pääsihteeri Leena Ruusuvuori, KD Naisten toiminnanjohtaja Saara Ruokonen ja NJKL:n uusi pääsisihteeri Terhi Heinilä. Seinällä NJKL:n ensimmäisen puheenjohtajan Aleksandra Gripenbergin kuva.