Puolueiden kansainvälinen demokratiayhteistyö Demo ry hakee talous- ja hallintokoordinaattoria toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Demo on aatteellisesti, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton suomalaisten eduskuntapuolueiden yhteistyöjärjestö, joka toimii moniarvoisen demokratian edistämiseksi toteuttamalla suomalaisten puolueiden ja kehitysmaiden poliittisten liikkeiden välisiä yhteistyöhankkeita. Tällä hetkellä Demolla on toimintaa Myanmarissa, Sambiassa, Mosambikissa ja Tunisiassa ja sen toiminta rahoitetaan ulkoasiainministeriön ja EU:n tuella.

Demo hakee talous- ja hallintokoordinaattoria, jonka työnkuvaan kuuluu seuraavia tehtäviä:

  • Yleinen taloushallinto ja -suunnittelu; talousarvion koonti, laskutus, yhteistyö tilintoimiston ja tilintarkastajien kanssa, tilinpäätöksen koordinointi, kohdemaiden sekä kotimaan hankkeiden taloushallinnon kehittäminen ja seuranta
  • Kansainvälisten hankkeiden taloushallinnon tehtävät kuten talousarvioiden laadinta ja saatujen tilitysraporttien sekä tilintarkastusraporttien käsittely, sekä paikallisten kumppaneiden avustaminen taloushallinnossa
  • Henkilöstöhallinnon ja palkkahallinnon tehtävät
  • Muut hallinnolliset tehtävät

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on soveltuva koulutus Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi pidämme tärkeänä suunnittelu- ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä sekä sitoutumista Demon toiminnan periaatteisiin ja sujuvaan yhteistyöhön kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Hakijalta edellytetään myös huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta. Arvostamme myös kokemusta järjestöjen taloushallinnosta sekä kansainvälisiin hankkeisiin liittyvää osaamista.

Paikan hakeminen:

Hakemukset ja CV:t pyydetään toimittamaan 13.3.2017 klo 9.00 mennessä osoitteeseen rekry(at)demofinland.org. Kirjoita sähköpostin otsikkoon ”Talous- ja hallintokoordinaattori / oma sukunimi”.

Lisätietoja työsuhteesta:

Lisätietoja antaa puhelimitse vs. toiminnanjohtaja Anu Juvonen, 041 528 3483 tiistaina 7.3. klo 10-12 ja torstaina 9.3 klo 13-15. Lisätietoja Demosta on saatavilla internetsivuilla www.demofinland.org.